Moda Bloggerları Serisi 2: Negin MIRSALEHI

Merhaba! "Moda Blogger'ları" serimize 2. sıradan giriş yapan Negin Mirsalehi ile devam ediyoruz. Kendisi İran kökenli, Hollanda doğumlu, güzeller güzeli ve stil sahibi bir kadın. Benim de favorilerim arasında ve yaklaşık 3 yıldır Instagram üzerinden severek takip ediyorum.



Bu yazıda, Negin Mirsalehi'nin günlük ve özel davetlerdeki stilini ağırlıklı olarak inceleyeceğiz. Tabii bir de güzelliğine ve o kusursuz saçlarına değineceğim. Öğrendiğim kadarıyla estetikliymiş ama kimi ilgilendirir ki? Kim yaptıysa ellerine sağlık çünkü harika bir iş çıkarmış. Mümkünse öğrenmek ve tebrik etmek isterim... 

Saçlarına da aşık olduğumu belirtmeden geçemem. Bu durumdan yararlanmış olacak ki kendi markasını da yarattı: Gisou. Saç bakım ürünlerinden oluşan bu markanın online satışı mevcut ancak Türkiye'ye gönderimi yok sanırım henüz.

Negin, kendi stilini "şık, zarif ve uç" olarak tanımlıyormuş. Şık ve zarif kısmına kesinlikle katılıyorum ancak "uç"tan neyi kastettiğini bilmesem de pek fazla uç tercihler yaptığını düşünmüyorum. Markaların ve tasarımcıların özel davetlerinde/yemeklerinde de, moda haftalarında da bazen ilginç ve değişik parçalar seçiyor evet ama uç değil, her zaman şık olmayı başarıyor ve belli tarzını koruyor bence.


Günlük stilinde, birçoğumuzun giyebileceği ve aynı markalara ait olmasalar da benzerlerini bulabileceğimiz parçalar tercih ediyor. İnce-kalın kazaklar, asimetrik etekler, bootie ayakkabılar ve zincirli lüks marka çantalar en çok kullandığı şeyler diyebiliriz. Siz de alttaki fotoğraflardan etekli kombinler için ilham alabilirsiniz :)


Yaz mevsiminde bulunduğumuz için sahil görünümlerinden de birkaç fotoğraf paylaşmak istedim. Giydiği bikini ve mayolarını da çok beğeniyorum. Çünkü yine uç parçalar değil ve her zaman havalı görünmeyi başarabiliyor.


Yazdan hemeen sonbahar/kış kombinlerine hızlı bir geçiş yapıyoruz. Bu mevsimlerde, dikkat ettiğim kadarıyla genellikle siyah deri taytlar, mavi ve siyah jeanler, kabanlar ve tatlı bereler tercih ediyor. Önceden de dediğim gibi hepimizin imkanı ölçüsünde rahatlıkla erişebileceği türde ve bence zamansız parçalar giyiyor. Tamam belki biz Dior, Gucci falan giymeyiz ama daha ortalama markalardan veya butiklerden temin edebiliriz beğendiklerimizi. İlham olabilmesi veya fikir verebilmesi açısından da 6 adet beğendiğim kombini aşağı bırakıyorum.


Negin Mirsalehi'nin stilinin yanında makyajları da oldukça hoşuma gidiyor. Çoğu zaman doğal tonlarda makyaj yapıyor ya da siyah bir eyeliner, kırmızı/bordo ruj ve hafif bronzluk ile işi bitiriyor.


Yazının sonuna gelirken, keyifle okumanızı temenni ediyorum. Umarım hoşunuza gitmiştir. 

Serinin devamında görüşmek üzere!


Aylin







Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.